Voor wie?

Onderwijs

Je hebt op school te maken met leerlingen met verschillende achtergronden en van verschillende niveaus. Muniek verzorgt trainingen en workshops voor docenten, ouders én leerlingen. Stuk voor stuk gericht op het beter laten functioneren van een groep of het verbeteren van vaardigheien.

Bekijk trainingen van Muniek in het onderwijs

Jongeren

Als je jong bent, moet je nog veel leren. Wie ben je zelf en hoe ga je respectvol om met anderen? Muniek biedt trainingen en workshops die jongeren daarbij helpen. Bijvoorbeeld voor het verbeteren van de sfeer in een groep of om gevoelige thema’s op originele wijze bespreekbaar te maken.

Bekijk trainingen van Muniek voor jongeren

Welzijnswerk

Heb je een cliënt die te maken heeft met tegenslag en hier niet goed mee om kan gaan? Of komt een cliënt telkens in de problemen door beperkte communicatieve vaardigheden of laaggeletterdheid? Muniek verzorgt workshops en theatersessies die mensen beter in hun vel laten zitten.

Bekijk trainingen van Muniek voor welzijnswerk

Bedrijven

Organiseer je een congres, studiedag of heidag voor jouw managementteam? Een openingsact van Muniek zorgt ervoor dat deelnemers direct bij de les zijn. De prikkelende bijdrage van Muniek breekt het ijs en biedt verrassende gespreksstof!

Bekijk theatersessies van Muniek voor het bedrijfsleven

Training op maat?

Wil je een training of workshop over een onderwerp en vind je dit nog niet op mijn website? Neem dan gewoon even contact met me op. Muniek verzorgt graag een training op maat die het beste aansluit bij jouw team of groep.