Anderen over Muniek

Docent van het CLZ na een ouderavond met zijn klas.

Hoi Monique,

Omdat ik gisteren moest haasten voor de bus en geen tijd meer had voor babbelpraat even een mail. Ik vond het gisteren een boeiende avond. Het was wel lekker dat ik omdat ik zelf geen actieve rol hoefde te spelen even fijn kon observeren. Op deze manier heb ik een goed beeld gekregen van de ouders en daardoor van hun kinderen. Jij doet het leuk zeg! Ongelooflijk zeg wat een stroom van energie en positiviteit jij twee uur lang van je doet uitgaan. Is dat niet enorm vermoeiend, of is dat bij jou slechts een kwestie van jezelf zijn? De vader van Z. leek nog even een domper op de vrolijkheid te verzorgen, maar dat loste je vakkundig op. Dankjewel dus Monique.

Sociaal makelaar gemeente Utrecht. Lessen in Geluk in Ondiep

Lieve, lieve Monique,

Wat ben jij een bijzondere vrouw! Je bent in staat om met je warmte het goede in de mens naar boven te brengen.

Dank je wel! Ik hoop dat we je zeker nog een keer terug zien.

Meander Omnium , pedagogisch medewerkster. Theaterproject met 20 kinderen in de leeftijd van 7 – 12 jaar

Wat jou Uniek maakt is dat je vanuit je hart werkt. Je bent flexibel en je neemt van te voren te tijd en ruimte om je doelgroep goed te bestuderen voordat je er verder mee aan de slag gaat. Hierdoor sluit wat je doet goed aan op de doelgroep.

Je bent creatief, begripvol voor andere culturen en staat open voor de behoefte van de ander. Gaat respectvol om met de mogelijk aanwezige verschillen. Je bent doelgericht en resultaat gericht wat je met onze doelgroep hebt bereikt door ze de ruimte te geven en daarbinnen de ondersteuning en begeleiding die ze nodig hadden.

Mailtje van een mentor waarbij ik in de klas een gesprek heb geleid tussen een nieuwe leerling en de klas. Deze leerling was van zijn oude school gestuurd i.v.m. verkeerd gedrag. Het gesprek diende vooral om de wild west verhalen van tafel te halen, en een draagvlak in de klas te creëren

Hallo Monique,

Hartelijk dank voor je hulp vandaag. Nogmaals, ik vond het heel mooi zoals jij het onderwerp benaderde en klas erbij wist te betrekken!

We houden contact.