durf je te schamen

Training ” durf je te schamen ” verzorgen tijdens de Dag van de Trainingsacteur van het NVVT je te schamen # trainingsacteurs

Training ” durf je te schamen ” verzorgen tijdens de Dag van de Trainingsacteur van het NVVT

Auteur: Monique

Ik ben Monique van Wielink en werk sinds 2009 als zelfstandige met mijn onderneming, Muniek (voorheen Jep punt). Mijn werkwijze is altijd interactief en haalt op die manier de vaak al aanwezige kennis bij de deelnemers naar boven. Door een veilige en prettige sfeer te creëren voelen deelnemers de ruimte om zich zelf open te stellen en te laten zien. Tijdens mijn werk wordt ik regelmatig geraakt en voel ik me bevoorrecht dat ik bij deze processen aanwezig mag zijn, en hier en daar een ondersteunde of ruimte creërende rol in mag vervullen.